Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

          УПИС  У  ПРВИ  РАЗРЕД  

 

-ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ-

 

 - Контакт особе за информације у вези уписа

Поштовани родитељи/старатељи, о свим питањима у вези са уписом детета у први разред можете се информисати позивом или е-маилом контакт особа школе:

 

Радно место

Број телефона

Време позива (радним данима)

Е-маил адреса

Миломир Кнежевић

Секретар

064/899-74-38

12 – 13 часова

upispborci@gmail.com

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

- Исказивање интересовања за упис у први разред школске 2021/2022. године

Поштовани родитељи и други законски заступници,

Обавештавамо Вас да ће исказивање интересовања за упис у први разред Основне школе „Попински борци“ за школску 2021/22.год., почети  од  понедељка, 05.04.2021. године.

Због тренутне епидемиолошке ситуације у земљи, исказивање интересовања за упис детета у први разред, за децу која нису на списку предшколске установе "Радост" - Врњачка Бања може се поднети и електронским путем. За исказивање интересовања за упис ученика у први разред  потребно је да родитељ/старатељ попуни захтев и достави  га на e-mail адресу: UPISPBORCI@gmail.com .

Образац захтева можете преузети овде.

О терминима тестирања, достављању документације и другим информацијама везаним за упис, родитељи/старатељи  ће бити благовремено обавештени  телефоном или електронском поштом.

На огласној табли и сајту школе ће бити објављиване и све значајне информације о упису у први разред.

ДОБРОДОШЛИ ПРВАЦИ!!!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

- ОБАВЕШТЕЊЕ О  ПРОЦЕДУРИ  УПИСА У ПРВИ РАЗРЕД МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ - ОВДЕ. 

- ПРИЈАВУ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ - ОВДЕ.

-УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2021/22. ГОДИНЕ ПОЧИЊЕ У АПРИЛУ МЕСЕЦУ ПО УТВРЂЕНОМ РАСПОРЕДУ КОЈИ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ У ПРЕДШКОЛСКОЈ ГРУПИ КОЈУ ДЕТЕ ПОХАЂА.

- ЗРЕЛОСТ ЗА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ- ПРЕЗЕНТАЦИЈА