Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

                                УПИС  У  ПРВИ  РАЗРЕД  2019/2020.

 

30.03.2020.    -     Обавештење о упису деце у први разред основне школе

 

Од 01. априла 2020.год. родитељу/законском заступнику детета биће омогућено да електронским путем искажу интресовање за упис детета у одређену основну школу, путем Портала еУправа.

Ова услуга има циљ да школе евидентирају заитересованост родитеља за упис деце у одређену школу, као и да родитељи остваре комуникацију са школом. Родитељима који су преко ове услуге исказали интересовање, електронском поштом биће послато обавештење о датуму уписа у основну школу. На порталу еУправа, по дефинисању датума уписа у школу, биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање. Ова услуга ће омогућити родитељима да једним одласком у школу заврше све активности око уписа детета у школу. Преко апликације еУпис извршиће се повлачење података о ученику (извод из МКР, евиденције пребивалишта, и из ИЗИС-а, о обављеном лекарском прегледу) и упис. Након уписа детета у школу, истог дана, психолог/педагог школе вршиће тестирање детета.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

- ОБАВЕШТЕЊЕ О ОВОЈ ПРОЦЕДУРИ  УПИСА У ПРВИ РАЗРЕД МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ. 

-ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ - ОВДЕ.

- ПРИЈАВУ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ - ОВДЕ.

-УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2020/21. ГОДИНЕ ПОЧИЊЕ У АПРИЛУ МЕСЕЦУ ПО УТВРЂЕНОМ РАСПОРЕДУ КОЈИ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ У ПРЕДШКОЛСКОЈ ГРУПИ КОЈУ ДЕТЕ ПОХАЂА.

- ЗРЕЛОСТ ЗА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ- ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Будући прваци